Публикувано на 19.02.2016 / 14:46

Светлозар Николов за правата ни в борбата с банките. ТВ интервю с Нора Стоичкова

Коментари 7 за
“Светлозар Николов за правата ни в борбата с банките. ТВ интервю с Нора Стоичкова”

 1. Стефка каза:

  Имам проблем с банка Моля помогнете

 2. Надя Борисова Тикварева каза:

  Искам предварително да ви благодаря за отделеното време. Мояят проблем е с ваша колежка – Надя Василева от село Мало Конаре. Беше ми адвокат по трудово правно дело относно уволнението ми от работа, с ТЕЛК решение съм и не ми беше предложено друго работно место. Уверенията от г-жа Василева бяха убедителни че делото ще бъде решено в моя полза,….уви…в последстви разбрах че тя изобщо не е представила ТЕЛК решението ми. В град Пещера и в град Пазарджик изгубих,….лично тя ме посъветва че е безпредметно да обжалваме в град София. От миналата година април месец до сега тя отказва да ми върне решенията от съд гр. Пещера и гр. Пазарджик. Платила съм и 500.00 лева адвокатски хонорар и още 100.00 лева за идване то и в Пещера на делата, които тя постоянно протакваше. МОЛЯ, за съдействие от ваша страна, ако може да я предупредите да ми изпрати тези документи. На постоянните ми позвънявания тя не отговаря. Много бих желала да дам гласност за некоректен адвокат като нея. Кантората и е в гр. Пазарджик в Адвокатка колегия. Крайно разочарована съм и от факта че тя се опитваше постоянно да ми иска пари за някакви разходи по делото. Извинете ме ако съм била досадна. Ще съм ви благодарна ако отделите време за моя проблем. БЛАГОДАРЯ ВИ. Хубав ден ви желая.

  1. Крисрина каза:

   Здравейте, успяхте ли да подадете оплакване срещу Адв.Надя Василева? За съжаление и ние сме едни от опарените, като доста професионално ни заблуди. Платихме и общо 1050лв. От които 1000 са за адвокатски хонорар и 50лв за държавна такса. От август 2016 до сега непрекъснато се опитваме да се свържем с нея, вдигна си телефона няколко пъти и ни поднасяше поредната обнадеждаваща порция, че трябва да чакаме (а делото трябваше да свърше до края на декември 2016), че има време, как били сменили съдийката в Пазарджик ит.н. Не искам да остане безнаказана, моля дайте ми съвет как и къде точно трябва да се оплача от нея? Благодаря!

 3. Галя Площакова каза:

  Имам проблем с банките…

 4. Borislava Andreeva каза:

  Кажете ми нормално ли е за 1000 лв да се върнат 4000 лв.
  Става въпрос за банка Пиреус
  Усъдиха ме без да знам и ме дадоха на частен съдебен испълнител.
  Моля кажете това нормално ли е.

 5. Харалампи Харалампиев каза:

  Ние сме от София. Преди известно време се чухме по телефона със сътрудник, който ни каза че трябва да изпратим документи по пощата. Сега сме събрали документите и питането ни е на кой адрес да ги изпратим. И как ще става евентуално връзката.

 6. Милка Дамянова каза:

  Г-н Николов, ние със сина ми сме наследници на починал поръчител, осъдени сме от частен съдебен изпълнител гр. Кюстендил, Валентина Александрова . От октомври 2016 г. имаме запор на пенсиите ни . На мен спират 250лв. , а на сина ми 450лв. при полежение, че и двамата изплащаме свои заеми и за нас остават по 50лв. пенсия за месеца . Длъжникът работи и получава заплата от която ми се спират само 10лв. по заема. Молим за съвет!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *